1500 lira almak isteyen çok acil başvursun! Başvurular resmen başladı!

Farklı kademede eğitim gören öğrenciler için verilecek olan eğitim desteklerine ilişkin yeni açıklamalar da peş peşe yapılıyor. 1500 lira almak isteyen çok acil başvursun... İşte detaylar...

1500 lira almak isteyen çok acil başvursun! Başvurular resmen başladı!

2023 yılının Eylül ayının ortaları itibarıyla ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri ülke genelinde ders zilinin çalmasıyla beraber 2023-2024 eğitim öğretim dönemine de başladı. Edirne Jet Haber'de yer alan habere göre, farklı kademede eğitim gören öğrencilere verilecek olan destekler için eylül ayının ilk gününden itibaren belediyelerin verdiği desteklerin detayları ile ilgili bilgilendirme metinleri yayınlarken, üniversiteler de yeni akademik dönemin başlamasıyla beraber üniversite öğrencilerine vereceği yardımları açıklıyor.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, belediyeler de resmi web sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden peş peşe paylaşım yapıyor.

1.500 TL ALMAK İSTEYEN HEM BAŞVURSUN EN BAŞVURSUN

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, 2023-2024 akademik döneminde üniversite eğitimi gören öğrencilere verilecek olan desteklere dair peş peşe açıklamalar geliyor. 

Yine paylaşılan detaylara göre, bu kapsamda 1500 Türk Lirası tutarında eğitim desteğinin Yüreğir Belediyesi tarafından verileceği açıklandı. Verilen bilgilere göre, söz konusu eğitim desteği için başvurular 3 Ekim tarihinde başladı ve 30 Ekim 2023 tarihine kadar sürecek.

Aktarılan detaylara göre, endisinin ve ailesinin Yüreğir’de ikamet ediyor olması ve 2023'te dört yıllık lisans eğitimine yerleşmiş olması başvuru için aranan şartlar arasında bulunuyor. Yine verilen bilgiye göre, söz konusu eğitim desteğine ve farklı belediyelerin projelerine dair detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar belediyelerin resmi internet sitelerini ya da sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirler.