7.500 TL maaş alan emeklilere ek ödeme müjdesi! Hesaplara yatırılacak paraları duyanlar zil takıp oynadı!

7.500 TL maaş alan emeklilere ek ödeme müjdesi geldi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, hesaplara yatırılacak paraları duyanların ağzı resmen kulaklarına vardı.

7.500 TL maaş alan emeklilere ek ödeme müjdesi! Hesaplara yatırılacak paraları duyanlar zil takıp oynadı!

Ekim ayına girilmesiyle beraber emekli vatandaşlar da bankaların güncel promosyon kampanyaları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, bu çerçevede, emekli maaşını üç sene boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren emeklilere maaşına göre ne kadar promosyon ödemesi verileceği ekim ayında da pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Edirnejethaber'de yer alan habere göre, Ekim ayının ilk günlerinden itibaren bankalar resmi internet siteleri üzerinden güncel promosyon fırsatlarına ilişkin bilgilendirme metinleri de yayınlıyor.

7.500 TL MAAŞ ALAN EMEKLİLERE MÜJDE

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emeklileri ekim ayında da emekli promosyonu kampanyaları ile ilgili araştırmalar yapıyor.

Paylaşılan bilgilere göre, emekli promosyon ödemeleri maaşlara göre değiştiği için bankalar da maaşa göre ne kadar ödeme yapılacağını dair açıklama yapıyor. Yine verilen bilgilere emekli maaşını üç sene boyunca ING’den alacağına dair taahhüt veren emeklilere maaşlarına göre yapılacak olan ödemeler şu şekilde:

3 bin 500 TL’ye (3 bin 500 TL hariç) kadar ise 5 bin 100 TL,
3 bin 500 TL - 7 bin 500 TL (7.500 TL hariç) arası ise 5 bin 950TL,
7 bin 500 TL - 10 bin TL (10.000 TL hariç) arası ise 7 bin 650 TL
10 bin TL ve üzeri ise 8 bin 500 TL