Bu İçecekler Düzenli Kullanımda Dal Gibi Yapıyor! İşte Herbalife'a Taş Çıkaran Yağ Düşmanı İçecekler

Zayıflatan içecekler listesinin başında limonlu su geliyor. Bu içecekler aynı zamanda ödem atmaya yardımcı. Peki hangi içecekler kilo almanıza neden olur? İşte yanıtı...

Bu İçecekler Düzenli Kullanımda Dal Gibi Yapıyor! İşte Herbalife'a Taş Çıkaran Yağ Düşmanı İçecekler

İçerisinde yüksek miktarda şeker bulunan içecekler sağlığı olumsuz etkiliyor. Aynı zamanda kilo almaya neden oluyor. İşte zararlı ve faydalı içecekler listesi...

AŞIRI ÇAY VE KAHVE TÜKETİMİ

Gün içerisinde özellikle çalışırken çay ve kahve içmeyi seviyor olabilirsiniz. Ancak çok fazla kafein içeren içecekleri içmek ya da çay içmek sandığınızdan daha tehlikeli olabilir.

Sürekli çay ve kahve tüketmek su tüketme ihtiyacını azaltır. Ancak metabolizmanızın hızlı çalışması için ve sindirim sisteminin düzenli çalışması için bol miktarda su içmeniz gerekir.

Su yerine çay ve kahve içmek vücudun gereken sıvı ihtiyacını karşılayamaz. Bu da su kaybına sebep olur.

Eğer kilo vermek istiyorsanız çay ve kahve tüketimine sınırlama getirmeniz gerekir. Ayrıca bu içecekleri mutlaka şekersiz olarak tüketmeniz gerekir.

HAZIR MEYVE SULARI

Meyve suları vücuda yararlıdır. Ancak bu taze meyve suları için geçerlidir. Piyasada bulunan hazır meyve sularının içerisinde katkı maddeleri bulunur. Ayrıca bu meyve suları bol miktarda şeker içerir.

Hepsinin de kalorisi çok yüksektir. Hazır meyve sularını tüketmek günlük kalori ihtiyacından daha fazlasını almanıza sebep olabilir.

Bu sebeple diyet süreçlerinde meyve suyu tüketimini sınırlandırmak gerekiyor. Meyve sularını genellikle taze meyvelerden sıkılmış olarak tüketmeniz önerilir.

ENERJİ İÇECEKLERİ

Genellikle spor yapanlar tarafından sıklıkla tercih edilen enerji içecekleri hem vücuda çok zararlı hem de kilo vermenizi engelleyen özelliklere sahip.

Enerji içecekleri içerisinde yüksek miktarda şeker bulunur. Bu durumda da vücudunuzda yağlar depolanır.

Yüksek kalorili olduğu için kilo vermenizi engeller. Enerji içeceklerinin içerisinde tatlandırıcı, koruyucu ve renklendirici gibi birçok katkı maddesi de bulunur. Bu katkı maddeleri de kilo almanıza sebep olur.

Enerji içecekleri ayrıca sağlığa da zararlıdır. Bunun yerine her gün bol miktarda su içmeye özen göstererek daha sağlıklı bir kilo verme süreci geçirebilirsiniz.

KİLO VERİRKEN BU İÇECEKLERİ TÜKETİN

Sağlıklı bir şekilde kilo verebilmek için tüketmeniz gereken içecekleri sıraladık;

Her gün mutlaka 2 litre su için.

Bitki çaylarını şekersiz olarak tüketin.

Kefir ve ayranı bolca tüketebilirsiniz.

Limonlu su içebilirsiniz.

Maydanoz ve limon kürü yapabilirsiniz.

Türk kahvesini şekersiz olarak içebilirsiniz. (Her gün 1 fincan)