Bu Doğal Yöntemlerle En az 5 Yaş Genç Görüneceksiniz! İşte Her An Güzellik Salonundan Çıkmış Gibi Gösteren Güzellik Sırları

Çoğu kişi güzelliğinin baştan çıkarıcı olmasını ister. Bunun için güzellik merkezlerine tonlarca para verilir. Ancak evde yapılacak bazı rutinlerle çok kısa sürede 5 yaş garantili gençleşebilirsiniz. İşte saçınızdan cildinize kadar genç kalmanızı sağlayacak güzellik sırları

Bu Doğal Yöntemlerle En az 5 Yaş Genç Görüneceksiniz! İşte Her An Güzellik Salonundan Çıkmış Gibi Gösteren Güzellik Sırları

Herkes güzel görünmek istiyor. Ancak bakım yapmak oldukça yorucu bir süreçtir. Uzun süren bakım ve maddi açıdan da oldukça pahalıdır. Genç ve güzel görünmek isteyenler için ise en ucuz yöntem evdeki bakım rutinleridir. Bu rutinleri düzenli uyguladıkça 5 yaş gençleşebilirsiniz. Kimyasallara maruz kalmadan yüzyıllık güzellik sırlarını sizler için derledik. Saçınızdan cildinize kadar 5 yaş gençleştiren bu yöntemler sayesinde yaşlanmayı durdurabilirsiniz.

İŞTE 5 YAŞ GENÇLEŞTİREN GÜZELLİK SIRLARI

Güzelliğin en temeli beslenmedir. İçeriğinde trans yağ barındıran besinler hücrelerin yenilenmesini engeller. Bu da yaşlanmaya yol açar. Bu yüzden bol bol yeşil sebzeler tüketilmeli.

Öte yandan bol bol su içmeniz lazım. Su hücre akışını hızlandırarak kan basıncını dengeler. Kan basıncının dengeli olduğu ciltte sivilce ya da gözenek oluşmaz.

Akabinde cildinizi tanımanız lazım. Yağlı, karma ve kuru ciltlere yapılan bakım oldukça farklıdır. Bu yüzden cildinizi bir dermatologa gösterin. Cilt yapınıza göre kullanacağınız malzemeler önemlidir.

Kuru ciltlere aloe vera fayda sağlarken yağlı ciltlerde yağ tabakasını hareketlendirir. Bu yüzden yağlı ciltler yağı azaltan pigmenti düşüren ürünler kullanmalı. Yağlı ciltler için en faydalı doğal bitki çay ağacı yağı ve kil maskesidir.

Kese yapmak ve hamam gitmek cildi baştan sona yeniler. Selilüt, sarkma ve çatlamayı önler. Bu yüzden vücudunuzla doğal sabunlarla hafta da bir de olsa kese yaptırın.

Yüzünüzü ayrı bir keseyle keseleyin. Buharda kalarak cildinizdeki ölü derileri yumuşatın. Tüm bunların atılmasını sağlar.

Cildinizi haftada bir gün de olsa sütle yıkayın. Süt cildi yüzeysel olarak temizler. Yenilenmesini sağlar.

Saçlarınıza haftada iki defa badem yağı ve zeytinyağını karıştırarak sürün.

Tüm cildinize haftada bir defa hamam otu yağı sürüp tüylerinizi azalttırın.

Cildinize her zaman aşağıdan yukarı doğru masaj yaptırın.