Canan Karatay çekmecesindeki tarifi çıkardı! Bol kolajenli kemik suyu nasıl yapılır? Yaşlanmak istemeyenler acil bakın!

Yaşlanmak istemeyenler son dönemlerde sık sık gündeme gelen Bol kolajenli kemik suyu tarifi ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki Bol kolajenli kemik suyu nasıl yapılır? İşte Canan Karatay'ın çekmecesinden çıkardığı o tarif...

Canan Karatay çekmecesindeki tarifi çıkardı! Bol kolajenli kemik suyu nasıl yapılır? Yaşlanmak istemeyenler acil bakın!

Havaların soğumasıyla beraber grip ve soğuk algınlığı gibi hastalıklarda da arttı. Karar'da yer alan habere göre, güçlü bir bağışıklık sistemi için sık sık önemli tavsiyeler veren Canan Karatay, şimdi de bol kolajenli kemik suyu tarifini çekmecesinden çıkardı.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, bağışıklık sistemini güçlendirmenin en etkili yolunun sağlıklı ve doğal beslenmekten geçtiğini her tek tek anlatan Canan Karatay, bunun için en etkili besinler arasında kemik suyunun yer aldığını dile getirdi. Açıklamasında bol kolajenli kemik suyu tarifine de değinen Canan Karatay, içenlerin tüm kışı zımba gibi geçireceğini de söyledi.


CANAN KARATAY'DAN BOL KOLAJENLİ KEMİK SUYU TARİFİ

Prof. Dr. Canan Karatay kemik suyu yapımıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:  “4-5 saat kadar kaynatılmış olan kemik suyunu bir kaseye alın. İçine yarım limon sıkın. Biraz da kaya tuzu ilave edip için. Bu bağışıklık sisteminizi güçlendirecek. Ayrıca eğer bu şekilde içemezseniz, kaynattığınız kemik suyuyla yemek de yapabilirsiniz”