Her evde olan bu suyu içen resmen iğne ipliğe dönüyor! Yaz geliyor diye kara kara düşünenler hemen bakın!

Her evde olan bu suyu içen resmen iğne ipliğe dönüyor... Yaz geliyor diye kara kara düşünenler hemen bakın...

Her evde olan bu suyu içen resmen iğne ipliğe dönüyor! Yaz geliyor  diye kara kara düşünenler hemen bakın!

Neredeyse tüm kadınların başının belası olan fazla kilolarla savaşmanın aslında kolay bir yolu bulunuyor. Karar gazetesinde yer alan habere göre, özellikle bel ve karın bölgesinden kilo vermekte zorlanan kadınların imdadına adeta busu yetişiyor.

Her evde olan bu suyu içen resmen iğne ipliğe dönüyor... Yaz geliyor aman dikkat diyenler hemen bir bakın...

Verilen detaylara göre, incecik bir bedenin hayalini kuranların en zorlandığı şeylerin başında yerleşmiş olan yağ dokuları geliyor.

Kış aylarında en zayıf kadınlar bile birkaç kilo alıyor. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, daha hareketsiz olmak bu konuda oldukça etkili ama tek bir sebep değil. 

Diyetisyenler konuyla ilgili olarak yaptıkları açıklamalarda kilo vermekte zorlananların tükettikleri besinlere dikkat ederek bu zorluğu aşabileceğini söylüyor. 

Her evde olan bu suyu içen resmen iğne ipliğe dönüyor... Yaz geliyor aman dikkat diyenler hemen bir bakın...

ÖNEMLİ UYARI: Kilo verdiren bu karışımları uygulamadan önce alerjik reaksiyonlara karşı mutlaka doktorunuza danışın.

 

PORTAKAL SUYU

Pek çok kişinin en çok sevdiği içecekler arasında yer alan portakal suyu, vücut metabolizmasını hızlandırarak yağ yakımını hızlandırıyor. Ayrıca yine verilen bilgilere göre, antioksidan açısından da oldukça zengin bir besin olan portakal suyu, sağlıklı ve ince bir beden elde etmek için ideal bir içecek olarak biliniyor. 

ZENCEFİLLİ LİMON SUYU 

Kış aylarının vazgeçilmezleri arasında yer alan zencefil, sağlık açısından oldukça faydalı bir besindir. Özellikle de bu mucizevi besin metabolizmayı adeta coşturur ve böylece de sağlıklı bir şekilde zayıflarsınız. 

Zencefilli limon suyu için öncelikle zencefili blenderdan geçirelim Daha sonra 1 bardak suyun içine atalım veüzerine 3-4 damla limon sıkalım. Mucize karışımımız hazır.


NANE VE LİMONLU YEŞİL ÇAY

Sağlıklı beslenmenin olmazsa olmazları arasında yer alan yeşil çayda yer alan kateşin maddesi yağ moleküllerini parçalar ve böylelikle de kilo vermeye yardımcı olur. Kateşin içeren yeşil çay ve nane metabolizmayı hızlandırır ve yağ yakımını hızlandırır.

Nane limonlu yeşil çay için bir tencereye 1 su bardağı su ve 6-7 nane yaprağı alalım. Suyumuz kaynadıktan sonra 2 yemek kaşığı yeşil çay ekleyin ve çayın 5 dakika demlenmesini bekleyin. Günde sadece bir defa tüketin.