İBN-İ Sina'dan Geçmeyen Baş Ağrılarını Kökünden Bitiren Yöntem! İlaçlar Geçirmiyorsa Mutlaka Bunu Deneyin

Çeşitli hastalıklardan ve tetiklemelerden kaynaklı yaşanan şiddetli baş ağrısı yaşam kalitesini düşürür. İbn-i Sina ise baş çatlatan ağrılara darbe uygulayan doğal yöntemi paylaştı. Baş ağrısının kökten çözüyor. İşte İbn-i Sina'dan baş ağrısını bitiren doğal yöntem...

İBN-İ Sina'dan Geçmeyen Baş Ağrılarını Kökünden Bitiren Yöntem! İlaçlar Geçirmiyorsa Mutlaka Bunu Deneyin

Alerjik tetikler, solunum hastalıkları, migren ve sinüzit gibi başı çatlatan ağrılara neden olan hastalıklara en doğal şifayı İbn-i Sina sundu. Hekimlerin piri olan İbn-i Sina baş ağrılarının kökünü kurutan bu uygulamayı haftada iki defa yapılmasını tavsiye eder. Özellikle nefes alınmamasına karşı ortaya çıkan baş ağrıları yaşam kalitesini sıfırlar. Baş ağrısının en etkin temeli ise vücuttaki oksijen oranının azlığıdır.

İbni-i Sina baş ağrısının kişinin karakterini olumsuz etkileyen bir hastalık süreci olduğunu belirtir. Sinir hücrelerini bile çökelten baş ağrılarına karşı İbn-i Sina bu uygulamanın yapılmasını tavsiye eder.

İŞTE İBN-İ SİNA'DAN BAŞ AĞRISINI BİTİREN DOĞAL YÖNTEM!

Baş ağrısı tüm günü zehir edebilir. Şiddeti artıkça yataklara düşürür. Eski çağlardan beri en dertli hastalık olan baş ağrısı için alternatif tıp uzmanları birçok yöntem önerse de en etkilisi hatta günümüzdeki ilaçlardan bile etkili yöntemi İbn-i Sina buldu.

Baş ağrısının kökenin solunum ve sinir sistemi olduğunu hatırlatan İbn-i Sina etkili sisteminde buhar banyosu olduğunu vurguladı. Buhar banyosu adeta solunum yollarını açar. Kan akışını düzenleyerek sinir sistemini yatıştırır.

BAŞ AĞRISI İÇİN BUHAR BANYOSU NASIL YAPILIR?

Buhar banyosu cilt için oldukça etkili bir yöntemdir. Ancak İbn-i Sina buhar banyosunun en çok baş ağrısına fayda sağladığının altını çizdi.

Banyo sırasında sıcak su oranını artırarak kullanılan suya mentol etkili çay ağacı yağı nane ve epsom tuzu konulmasını tavsiye etti. Banyo sırasında sıcak suyla buhara karışan bu kokuları soluyarak başa masaj yapılmasını tavsiye etti. Bu sırada da at kestanesi kremini şakaklara ve enseye sürülmesi lazım.

Yaklaşık 30 dakika bu uygulama yapıldıktan sonra ayakları soğuk suyla yıkayıp banyodan çıkılmalı. Akabinde hemen sıkı giyinip saçlar kurutulduktan sonra bir bardak nane çayı tüketerek yatağa girip 1 saat karanlık ortamda dinlenilmeli.