Tüm kırışıklıklardan bir anda kurtulmak mümkün! Hem de ameliyatsız!

Tüm kırışıklıklardan bir anda kurtulmak mümkün... Hem de ameliyatsız...Gören de duyan da inanamıyor...

Tüm kırışıklıklardan bir anda kurtulmak mümkün! Hem de ameliyatsız!

Son zamanlarda gündeme gelen ameliyatsız estetik uygulamalarını eminim birçoğunuz duymuşsunuzdur. Bu uygulamalardan birisi de yanak dolgusudur. Yüz hatlarının belirgin olmadığından şikâyet eden birçok kişi ameliyatsız işlemlerden olduğu için yanak dolgusu yaptırmayı tercih etmekte.
 
Yanak dolgusu elmacık kemiklerinin olduğu bölgeyi daha dolgun ve belirgin bir şekilde görünmesi için yapılan uygulamalardan birisidir. Ayrıca yanak dolgusu elmacık kemiklerinin olduğu bölgenin daha formda görünmesi içinde uygulanmaktadır. Bunun dışında yanak dolgusu yüzdeki simetri bozukluğunun giderilmesi içinde uygulanmaktadır.

Tüm kırışıklıklardan bir anda kurtulmak mümkün... Hem de ameliyatsız...Gören de duyan da inanamıyor...

 
Genç ve güzel görünmek hem kadınların hem de erkeklerin en çok istedikleri şeylerden birisi fakat yaş ilerledikçe yüzde zamana ve mimiklere bağlı olarak kırışıklıklar meydana gelmektedir. Bunun dışında aşırı zayıf kişilerde bu zayıflıktan ötürü çukurluklar meydana gelmektedir. Tüm bu sorunların çözümü için estetisyenler yanak dolgusunu önermektedir.
 
Yanak dolgusu uygulamasından sonra ciltte gerilmeye bağlı olarak derin olmadığı sürece kırışıklıklar ortadan kalkmaktadır. Ayrıca zayıflığa bağlı olarak yüzde görülen çukurlar bu dolgu işlemiyle birlikte kapanmaktadır. Tüm bunların yanı sıra elmacık kemiklerine yapılan bu dolgu işlemi ciltte lifting etkisi göstermektedir. Bu lifting etkisi ile birlikte ciltte toparlanma ve doğal olarak da sıkılaşma görülür. Bu da daha genç ve güzel bir yüz görünümüne sahip olunmasını sağlar.

Tüm kırışıklıklardan bir anda kurtulmak mümkün... Hem de ameliyatsız...Gören de duyan da inanamıyor...

 
Yanak Dolgusu Nasıl Yapılır?


 
- Yanak dolgusu işlemine başlamadan önce işlemin yapılacağı bölge ilk olarak temizlenir.

- Temizleme işleminin ardından anestezik krem kullanılarak işlem esnasında ağrı ve acı duyulmaması (ya da aza indirilmesi) sağlanır.

- Son olarak işlem bölgesine önceden planlanmış ve belirlenmiş miktarda enjeksiyon yapılarak yanaklara form kazandırılır.
 
Yanak dolgusu işlemi tamamlandıktan sonra kişinin yüzünde çukurlar varsa bu çukurların kapanmasını sağlar. Bunun yanı sıra lifting etkisi sayesinde cilt sıkılaşır ve derin olmayan kırışıklıklar yok olurken derin kırışıklıklarda azalma meydana gelir. Yanak dolgusu işlemiyle birlikte bölge daha kavisli ve kıvrımlı bir hal alır. Bu yüz tipi ise herkesin istediği dolgun, çekici ve kavisli olan yüz tipidir. Üstelik yanak dolgusu işlemi için herhangi bir yaş şartı da aranmamaktadır.