Ünlü profesör üstüne basa basa tekrarladı! Kahveyi böyle içenin ömrü uzuyor! 

Yaptığı açıklamalar ile gündemden düşmeyen Prof. Dr. Canan Karatay üstüne basa basa uyardı. Kahveyi böyle içenin resmen ömrü uzuyor. Hemen siz de yapın...

Ünlü profesör üstüne basa basa tekrarladı! Kahveyi böyle içenin ömrü uzuyor! 

Pek çok kişinin favori içecekleri arasında yer alan türk kahvesinin bizim toplumumuzda çok farklı bir yeri bulunuyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, neredeyse pek çok kişinin vazgeçilmezleri arasında yer alan Türk kahvesi adeta bir gelenek haline geldi. Konu ile ilgili olarak paylaşılan bilgilere göre, yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen Prof. Dr. Canan Karatay'dan son dakika açıklaması geldi.

TÜRK KAHVESİNİ BÖYLE İÇMEYEN BİN PİŞMAN

Karar'da yer alan habere göre, pek çok kişinin favori içecekleri arasında yer alan Türk kahvesi genellikle sade veya şekerli olarak içilir. Paylaşılan detaylara göre, Türk kahvesini tereyağı ile tüketmek oldukça yararlı. Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Prof. Dr. Canan Karatay, Türk kahvesinin tereyağı ile içilmesinin insan vücuduna etkilerini anlattı.

Paylaşılan son dakika detaylarına göre, pek çok kişinin en çok tercih ettiği içecekler arasında yer alan Türk kahvesini tereyağı ile içmek insan vücuduna enerji verirken birçok hastalığa karşı da resmen kalkan görevi görüyor. Yine paylaşılan bilgilere göre, özellikle de şekerli tüketmek yerine tereyağı ile tüketmek ise oldukça yararlı.

TEREYAĞLI TÜRK KAHVESİNİN MUCİZELERİ

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, tereyağlı kahve içmek isteyenler yaptıkları Türk kahvesinin içerisine bir kaşık kadar tereyağı ve Hindistan cevizi yağı ekleyerek kahvenizi bu şekilde tüketmeniz size hem enerji verecek hem de fazla kilolarınızdan kurtulmaya yardımcı olacak. 

Kahveyi bu şekilde tüketmek hem direnci ve enerjiyi artırıyor hem de fazla kilolardan kurtulmaya yardımcı oluyor.


TEREYAĞININ FAYDALARI NELER?

Paylaşılan bilgilere göre, kahvaltı sofralarının vazgeçilmeleri arasında yer alan tereyağı her ne kadar doymuş yağ içerse de hakiki olduğu takdirde kolesterolü etkilemiyor. Yine verilen detaylara göre, tereyağı aksine içindeki linoleik asit sayesinde kan basıncını düşürür ve kalp sağlığını da korur.

Ayrıca tereyağı içinde bulunan K2 vitaminin ile kemiklerin güçlenmesine yardımcı olur ve osteoporoz riskini de en aza indirir.