Bu Saç Renklerin 10 Yaş Genç Gösteriyor! Mutlaka Not Edin, Sizi Gören Herkes İmrenecek

Saç ve saç rengi insanı daha olgun veya genç gösterir. Açık tonlar ise sizi daha freş ve genç gösterir. Peki hangi saç boyaları mutlaka kullanılmalı? İşte yanıtı...

Bu Saç Renklerin 10 Yaş Genç Gösteriyor! Mutlaka Not Edin, Sizi Gören Herkes İmrenecek

Saç renkleri arasında koyular sizin yüzünüzü daha solgun gösterebilir. Peki hangi renkler saçlarınızı olduğundan daha genç gösterir? İşte yanıtı...

SİYAH SOLGUN GÖSTEREBİLİR

Uzmanlar; cildimiz değiştikçe, saçımızın da ona göre değişiklik gösterdiğini söylüyor. Aynı zamanda yaşla birlikte cildimizdeki kolajeni kaybettiğimizi, bazı durumlarda sarımsı veya grimsi bir renk tonuna sahip olabileceğimizi açıkladı. Eğer saç renginiz gençliğinizdeki gibi siyahsa solgun görünebilirsiniz.

BALYAJ DOĞAL BİR GÖRÜNÜM SAĞLAR

Uzmanlara göre kadınların daha az bakım gerektirebilecek pek çok yolu var. Balyajın görünüşünü güzel bir hava katabilir. Aynı zamanda kullanması da oldukça kolaydır. Doğal bir görünüm elde edebilirsiniz. Balyaj saçın kademeli olarak hafiflediği tamamen harmanlanmış bir görünüm kazandırır.

SON ZAMANLARIN GÖZDE TRENDİ: BABYLİGHTS

Babylights, çok cesur bir görünüm istemeyenler için daha da ince bir renk trendi. Aradaki fark, saçın çok daha küçük bölümlerinin açılmasıdır. doğal görünür. Uzmanlar, bebek saçlarının,saç çizgisini yumuşak bir görünüm verdiği için tüm saç yerine yüzün hemen önüne babylights yapılsa bile harikalar yaratabileceğini açıkladı. Bu renk, yüzü aydınlatır ve kesinlikle daha genç görünmenizi sağlayan ek bir canlılık yaratır.

YIPRANAN VE KÖRDÜĞÜM OLMUŞ SAÇLAR İÇİN BU MASKEYİ UYGULAYIN!

Elma sirkesi, birçok saç tipi için fayda sağlayabilir. Özellikle uzun ve ince telli saçlara sahipseniz, dolaşan saçlarınızı anında açarak, saçlarınıza güzel bir bakım sağlar. Bununla beraber elektriklenmeyi de azaltır. Fakat kuru saçlarınız varsa dikkatli olun çünkü çok fazla kullanmak, fazla yağı yok ederek daha fazla kuruluğa neden olabilir. Bir bardak elma sirkesini bir çorba kaşığı balla karıştırın. Ardından karışımı bir sprey şişesine koyun ve saça püskürtün. Ilık su ile durulamadan önce 10 dakika bekletin.

ZEYTİNYAĞI VE HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI

Her ikisi de saçın nemini koruyarak pürüzsüz, yumuşak ve parlak kalmasını sağlayan doğal yumuşatıcılardır. Özellikle kuru saçlara sahipseniz, zeytinyağı tüm saç tellerinize hızla yayılarak, pürüzsüz ve parlak görünmesini sağlar. Uzmanlar, bir fincan zeytinyağının dörtte birini bir çorba kaşığı ısıtılmış hindistan cevizi yağıyla karıştırmanızı öneriyor. Ardından saçınızın tamamına ya da dilerseniz uçlarına sürün. Sonra saç bonesi takarak 10 dakika kadar bekletin.